Bank impregneren

Uw bank impregneren kunt u zelfdoen of laten doen. Het impregneren van meubelstof is het aanbrengen van een geschikt impregneermiddel. Hiermee voorkomt u dat uw bank na een reiniging weer makkelijk vuil opneemt. Daarnaast bestaan er ook impregneermiddelen die een brandvertragende werking of een vochtwerende werking hebben.

Uw bank wordt standaard geimpregneerd

Elke bank die door ons gereinigd wordt kan gelijk worden voorzien van een standaard vuilwerende bescherming tegen snelle hervervuiling.  Dit betekent echter niet dat uw bank niet meer vuil kan worden. Het is slechts een hulpmiddel om te voorkomen dat vuil zich snel kan hechten aan uw bekleding. Of nog erger dat het vuil zich in de vezels kan gaat vastzetten. Na het gebruik van een goed impregneer middel blijft bijvoorbeeld een waterdruppel op de vezel liggen. Zonder dat het direct intrekt in de vezels. Het voordeel hiervan is dat u even de tijd heeft om het vuil te verwijderen.

Verschillen

Er zijn verschillende impregneer middelen op de markt. Met een ieder verschillende werkingsduur. Een standaard impregneermiddel zal circa een jaar werkzaam zijn. Daarna zou u of de bank opnieuw moeten laten reinigen of u kunt zelf een impregneermiddel op de bank aanbrengen. Een goed impregneer middel voor de doehetzelver is bijvoorbeeld Textile & Leather Protector

De wat betere impregneer middelen hebben een langere werkingssduur. Zo bieden wij bijvoorbeeld een uitstekend impregneermiddel aan, welke een bescherming geeft met een werkingsduur van maar liefst 5 jaar. Dit impregneermiddel wordt door veel woonwinkels aangeraden wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe bank heeft gekocht. Mocht u onverhoopt toch een vlek krijgen die u zelf er niet uit krijgt dan is een mailtje naar ons genoeg om een afspraak te maken.

Wanneer impregneren

Het impregneren van uw bank kan gelijktijdig met het reinigen van de bank worden uitgevoerd. Uw bank is weer schoon en een beter ogenblik is er niet. Als u een nieuwe bank heeft gekocht dan is het beste tijdstip om de bank te impregneren nog voordat u er gebruik van heeft gemaakt. Wij komen uw nieuwe bank graag professioneel impregneren. En als bijkomend voordeel kunt u altijd gebruikmaken van onze vlekkenservice.

Wilt u ook uw bank laten impregneren?

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen om uw bank professioneel te laten impregneren. Wij streven erna om altijd dezelfde dag nog een prijsopgave te geven.

Gratis Proefreiniging

Wat doet u? Gaat u bij een vervuild meubelstuk meteen over op de aanschaf van een nieuwe? Of bespaart u liever geld en geniet u binnen kortste tijd van schoon meubilair? Als u gaat voor de laatste optie, twijfel dan niet en vraag een gratis proefreiniging aan en laat vooral uw bank impregneren. Met dit formulier geeft u kort aan wat er gereinigd moet worden. Wij bellen of mailen u dan dezelfde dag nog voor een afspraak.

bank impregneren