Bank ontgeuren

Wilt u uw bank ontgeuren? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw bank wilt laten ontgeuren. Denk aan braaksel, urine, huisdieren, nicotine. Maar ook een bank die uit de opslag komt en muf ruikt. Of een bank die u tweedehands heeft gekocht of gekregen en achteraf toch wat vieze geurtjes verspreiden…

Ontgeur methodes

Om een bank te ontgeuren hebben wij twee mogelijkheden. Het is mogelijk om de bank te ontgeuren met een enzymenbehandeling of met behulp van Ozon.

De meest gebruikte methode voor een stoffen bank is een enzymenbehandeling. Enzymen zijn levende cellen die in een razend snel tempo de geurmoleculen kunnen afbreken.  Vaak met een tempo tot wel 10.000 omzettingen per seconde. De geurmoleculen worden opgelost in waterdamp en/of koolwatergas, wat betekent dat de geur niet gemaskeerd wordt maar daadwerkelijk verdwijnt.

Succes verzekerd

Om het ontgeuren van uw bank te laten slagen zijn een aantal dingen belangrijk. Ten eerste moet er zoveel mogelijk vuil worden verwijderd uit de bank. Alleen de bank wat nat maken en met een doekje droogmaken is dan ook niet voldoende. Met behulp van onze apparatuur halen wij zoveel mogelijk vuil daadwerkelijk uit uw bank. U bent dan al een zeer groot deel van de geur kwijt.

Vervolgens kunnen de enzymen hun werk gaan doen. In een optimale omgeving van circa 30 graden gaan de enzymen razendsnel aan de slag en zullen alle nog aanwezige geurmoleculen te lijf gaan. In 98% van de gevallen zal de geur dan ook helemaal verdwenen zijn.

Garantie

In enkele gevallen kan er een restgeur aanwezig blijven. Maar zolang er geurmoleculen aanwezig zijn blijven de enzymen werkzaam. In de komende dagen zal de restgeur steeds minder worden. Mocht de restgeur niet verdwenen zijn na 10 dagen dan kunt u gratis gebruik maken van een nabehandeling. Zelfs de geur van kattenpis kunnen wij met deze methode verwijderen.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Vul dan eenvoudig dit formulier in. U ontvangt zo snel mogelijk onze reactie in uw mailbox. Omdat geur een erg vervelend probleem kan zijn proberen wij altijd zo snel mogelijk een afspraak in te boeken, zodat u snel weer kunt genieten van een schone bank.

Offerte aanvragen

 

bank ontgeuren

Gratis Proefreiniging

Wat doet u? Gaat u bij een vervuild meubelstuk meteen over op de aanschaf van een nieuwe? Of bespaart u liever geld en geniet u binnen kortste tijd van schoon meubilair? Als u gaat voor de laatste optie, twijfel dan niet en vraag een gratis proefreiniging aan. Met dit formulier geeft u kort aan wat er gereinigd moet worden. Wij bellen of mailen u dan dezelfde dag nog voor een afspraak.