Reviews Meubelreiniging-Nederland.nl

Reviews Meubelreiniging-Nederland.nl

 

523 BEOORDELINGEN
H.

Deskundige man die zijn werk snel en vakkundig deed. Gaaf bovendien advies over mijn leerstoelen incl een demonstratie en offertes. Absoluut tevreden.

10
Stieneke

Mijn mailtjes werden vlot beantwoord. Op de zaak werden wij zeer vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de geschikte stoffering. Het resultaat is zeer naar tevredenheid.

8
j de Jong

snelle reparatie in nog geen 3 weken met prima resultaat ,het was een bankstel waar de zitting helemaal doorgezakt was en nu zit ik weer op een nieuw bankstel voor mijn gevoel ,en het leer is ook opgepoetst bedankt

10
K.

Snelle duidelijke afspraken en snelle levering kortom tevreden.

8
D.J.

Zijn zeer tevreden

10
K.

De kussens zitten nu een stuk zachter

8
Anna

Mijn twee banken werden keurig op de afgesproken tijd opgehaald en teruggebracht door twee allervriendelijkste heren die ook nog verstand van zaken bleken te hebben. De banken zien er weer als nieuw uit. Al met al: de investering meer dan waard.

10
Astrid Postma

wij hadden onze bank zittingen op laten vullen en na 3 maanden was er iets verzakking in 1 deel de monteur kwam aan huis en heeft het verholpen en ook de rugleuning even voor me bijgevuld geweldig ik raad meubelvisie zeker aan voor het repareren van uw meubels

9
Anja

Hulp vraag via de mail gestuurd, en kreeg al snel reactie. Werd eerst goed doorgevraagd voordat een product werd aanbevolen Daarna werd ik vriendelijk, maar wel vrijblijvend verzocht om het eindresultaat te vertellen/te laten zien. Personeel die geïnteresseerd zijn in het hele totaal plaatje, en niet alleen in de verkoop/winst maken van een product

10
Coby

Het ophalen en de gesprekken met de persoon die de stoel wilde repareren maar constateerde dat een element kapot was en hij het niet bij mij kon maken goed uitgelegd had. Ik moest hem 3 weken missen maar werd prachtig opgeleverd zeer tot mijn tevredenheid. dus dat zijn mijn sterren. Met vriendelijke groeten Coby Winckers.

9
I.

Mijn kast is mooi gerepareerd. Snel en vakkundig.

10
P.

Zeer goed bedrijf. Zeer snelle reactie op de mails. Komen op de afgesproken tijd, en werken zeer netjes. Mijn bank zit weer als nieuw. Medewerkers zijn heel vriendelijk.

10
E van Baak

Aanbevelen heeft alleen zin als het om een soortgelijke reparatie gaat. Mocht iemand naar onze ervaring vragen dan is het antwoord "uitstekend en vriendelijke mensen" Vervelend is wel dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn, dat werkt soms toch nog handiger, al wordt er ook heel adequaat en snel gereageerd op e-mails.

9
Nathalie

De here die langs kwamen werkte snel en netjes. Ze waren zeer vriendelijk. Mijn bank is weer helemaal opgeknapt. Voor dat geld heb ik geen nieuwe en we kunnen er weer even mee vooruit.

8
C.

Jullie denken mee en bieden meerdere oplossingen aan

10
Ben

Zeer klantvriendelijk, snelle reactie per mail. Haal en breng service werken netjes en zijn vriendelijk. Reparatie van de bank naar tevredenheid.

9
R.

Ik ben enorm tevreden met het resultaat van mijn bank. Hij ziet er weer als nieuw uit. Prettige communicatie, duidelijk. Goede service. Kortom een aanbeveling waard. Top

8
Conny

Goede service, komen afsspraken na en goede vakmensen. Onze bank is weer bijna als nieuw.

10
Aad van der Leek

Makkelijk te vinden en keuze te maken om de beschadigingen bij te werken.

10
Petra Post

Heel tevreden na de reparatie van onze bank. Hele vriendelijke man en heel goed werk geleverd. Zeer tevreden.

10
Raymond

Hele fijne mensen met een hart op de juiste plaats

10
B

Duidelijke prijsafspraak en vakkundig werk afgeleverd. Fijn en service gericht E-mail verkeer gehad. Aanrader !

10
anoniem

7
Eric

Ik had een kapotte tuinstoel en vroeg of ik deze bij Meubelvisie kon brengen. De reparatie bleek nogal eenvoudig en werd gratis uitgevoerd. Zeer vriendelijk en vakkundig!

10
Sjors

Snelle service bank werdt ter plekke gerepareerd Bekwaam personeel

10
Henk

Monteur had gelijk doir, wat de oorzaak was. Heeft dit vskkundig opgelost en wederom prima afgewerkt. Bank zit weer als nieuw.

8
anoniem

Bij de eerste afspraak niet de goede spullen bij zich. Voor mij was dit niet zo'n probleem maar als je een vrije dag hebt genomen. Ik vind de prijs tov materiaal en tijd vrij hoog.

8
Winnie

Ervaring was goed

8
Sonja

Van begin tot eind een hele fijne ervaring. Heel snel reactie en terugkoppeling. Monteur was heel vriendelijk en de bank ziet er weer super netjes uit.

9
Michel

Goede prijs/kwaliteit verhouding Maken waar wat ze beloven Aanrader

9
Leon

Goede communicatie, goede vakkundige service en vriendelijk personeel. Snelle uitvoering in huis binnen het meegedeelde tijdvak.

10
Michelle

I heb geemailed en kreeg heel snel antwoord. Alles is op tijd opgehaald en terug gebracht. Iedereen was erg vriendelijk.

10
sabina

Prima service. Direct antwoord op mail. Tevreden geholpen. Resultaat perfect.

10
I.Wagner

Heel goed.

10
P.

Onze bank had een opknapbeurt nodig. Het is allemaal geweldig verlopen. Hij is opgehaald door 2 fijne jongens keurig netjes. Ook weer door dezelfde jongens thuisgebracht. Communicatie liep heel soepel via de mail over ophaal en wegbreng tijden. Direct antwoord op de mails die wij hebben gestuurd. En de bank is weer als nieuw. Wij zijn zeer tevreden klanten een dikke 10!!!!!!!!!!!!!

10
Henk

Beschadiging leren bank. Ten eerste liep de email communicatie zeer vlot. Meteen overal antwoord op. Voor ons speciaal gemengd verf in de kleur van onze bank plus advies hoe toe te passen en nog gratis ook. Beschadiging is nu niet meer te zien. In 1 woord: geweldig.

9
C. R-vdP

Snelle reactie en prima geregeld. Ik had het wel prettig gevonden als ze iets meer duidelijkheid hadden gegeven over wat we konden verwachten mbt de kleur. Ik had andere verwachtingen, ook is het heel netjes en mooi gedaan. Tevens had ik het netjes gevonden als ze hadden meegedacht over het herstel; de noppen waren bijna allemaal stuk. Uiteindelijk hebben we die zelf nabesteld en erop moeten zetten.

8
Peter

Keurig op tijd , netjs en beleefd, bank in nieuw staat terug. Top

10
Hans

we hebben een tafel opnieuw laten schuren en lakken en zowel de communicatie als de afhandeling verliepen prima

8
E.

Het was even de vraag: laat ik het superoude, helemaal versleten bankje van mijn oma opknappen of gooi ik het weg? Eenmaal bij Meubelvisie uitgekomen werd het optie een: de samenwerking, de benadering, de service en afhandeling.. allemaal even prettig! Bovendien is het bankje nu weer als nieuw, heel vakkundig en in overleg gedaan.

8
T ruizendaal

Stoel is gemaakt

10
Madeleine

Keurig op tijd geleverd, en zitting en singels van Stoeltje goed gerepareerd.

10
R. Huisinga

Snelle en volledige mailcontact met de servicemedewerker, na opdracht banken in ongeveer 3 weken voorzien van nieuwe en betere vulling. Transport van de banken keurig gecommuniceerd en binnen aangegeven tijdsvak uitgevoerd.

8
N.

Ik kan iedereen meubelvisie aanraden Mijn doorgezakte bank is zeer kundig gerepareerd, en is weer als nieuw. En voor de prijs hoef je het niet te laten Mijn bank kan weer een aantal jaartjes mee

10
w.

Ziet er goed uit. Volgens afspraken. Prima.

8
J.

N.a.v. mijn vraag over het te gebruiken onderhoudsmiddel van mijn meubel, werd vooraf uitvoerig gecheckt of mijn leder-info inderdaad klopte met de toegestuurde foto's voordat er een advies werd uitgebracht. Er wordt duidelijk een deskundig advies gegeven en niet random een (duur) onderhoudsmiddel geadviseerd. Dit bedrijf staat achter haar advies! Geeft een vertrouwd gevoel.

10
Judet

Wist niet dat je zo gemakkelijk je bank kan laten maken. Allard per mail, hele snelle reactie. Inmiddels de bank terug en prima gemaakt. Prijs kwaliteit uitstekend. Erg blij met dit adres.

9
O.schrier

Mijn bank is super gemaakt Door Meubelvisie Onze bank van net 2 jaar oud en niet goedkoop was bleek met nieten aan elkaar te zitten de leuning met zitgedeelte Door Meubelvisie vakkundig gemaakt en verstevigd waardoor wij nog vele jaartjes van dezebank mogen genieten

10
H.

Duidelijke communicatie mbt vervanging van de zittingen, over de prijs en de duur van het traject. De armleggers zijn als service gratis opgevuld. Ben enorm tevreden over het resultaat en de geleverde service! De bank zit weer geweldig. Super bedankt! Harry Mosterd.

10
M.

De reparateurs waren exact op het aangegeven tijdstip aanwezig. Reparatie is snel, goed en vakkundig uitgevoerd.

10
H.

Zeer mooie hoezen voor een gunstige prijs

10
Hans

Tevreden en keurig geholpen en mijn Bank is gerepareerd

9
Patrick

Komen hun afspraken. Goede service

10
Maria

De bekleding van de zitting van onze leren bank overtrof onze stoutste verwachtingen. Ook de bekleding van de eetkamerstoelen verdient alle lof.

10
Bert

Goede snelle ophaal en aflever momenten zoals het ons goed uit kwam. Goede reparatie

8
Joyce

Mijn vragen werden zeer snel beantwoord en alles werd verder zeer correct en vlot afgehandeld.

10
V.

Aardig personeel

8
Ineke

Vakkundig, snel antwoord en zeer prettige mensen. Direkte maar zeer klantvriendelijke benadering. Voor mij geen ander bedrijf meer als er iets met mijn banken! S

10
Roeland

Nette man, op de afgesproken dag de kapotte vering van onze bank vervangen. Voor een bedrijf bij ons in de buurt zouden we duurder uit zijn en de bank een tijdje kwijt.

10
Esther

Snelle service, prima communicatie. Binnen een week was mijn bank gerepareerd, gewoon bij mij thuis. Netjes gedaan, geen rommel achtergelaten. Ik vind het fijn de bank te laten repareren ipv gelijk een nieuwe te kopen.

10
S.

Geen vlekje meer te vinden in de bank, terwijl we het er zelf echt niet uit kregen. Super tevreden en aardige kerels!

10
Jan

Nadat ik had ontdekt dat bij mijn oude (zeker 30 jaar) leren bank een stiknaad was versleten vond ik op internet oa ,,Meubel visie,, Ik heb via mail foto’s van de kapotte stiknaad naar dit bedrijf gestuurd,de volgende dag kreeg ik direct een degelijk antwoord met een all-In prijsopgave dus met de haal en bezorgkosten van Almere naar mijn woudsend. We hebben alles via mail heen snel kunnen regelen ophalen repareren en terug bezorgen in mijn geval alles binnen 10 dagen. De reparatie is perfect uitgevoerd,ook alle lof voor de bezorgers ,zeer rustig en bekwaam. Toch nog een kleine opmerking! Het zou mooi zijn als de bezorgers telf contact kunnen opnemen met het volgende klanten adres bv een half uur van te voren! Meubel visie wordt dan ook door mij aanbevolen! Jan J.de Jong

9