Vlekkenservice

Het beste middel om uw bank te beschermen tegen vervuiling is het laten impregneren van uw bank. Na het reinigen van uw bank gebruiken wij absoluut het beste impregneermiddel wat er te verkrijgen is. Deze behandeling geeft 5 jaar bescherming tegen vuil. Het maakt het onderhoud van uw bank een stuk eenvoudiger. En mocht er toch een ongelukje gebeuren dan kunt u het makkelijk zelf verwijderen. Mocht het onverhoopt niet lukken, kunt u altijd gebruik maken van onze vlekkenservice. U betaald dan alleen de voorrijkosten.

Onschadelijk

Het impregneren van uw bank is absoluut ongevaarlijk. Uw bank zal er niet door beschadigd worden. Het is ook 100% transparant en onzichtbaar. Maar vlekken zijn een stuk makkelijker te verwijderen

Oude bank

Een impregneer behandeling is ook geschikt voor oude banken. Belangrijk is wel dat er eerst een reiniging heeft plaatsgevonden. Wij reinigen eerst grondig uw bank waarna de bank klaar is om te impregneren. Onder de juiste druk brengen wij het impregneermiddel aan.

Nieuwe bank

Ook nieuwe banken kunnen wij impregneren. Heeft u een prachtige nieuwe bank gekocht. En bent u van plan om hier lang plezier van te hebben. Kunt u ons inschakelen om uw bank te laten impregneren. U zult er absoluut veel gemak van hebben.  In elk huishouden gebeurt wel eens een ongelukje.

Uw keuze

vlekkenserviceVeel van onze klanten kiezen na het reinigen van hun bank vaak voor het servicepakket. Maar er zijn ook klanten die liever hun bank regelmatig laten reinigen door ons. Bijvoorbeeld mensen met huisdieren of mensen die in huis roken. Eventueel kunt u altijd overleggen met onze medewerkers die uw bank reinigen.

Offerte

Bent u benieuwd naar de kosten vul dan nu het invulformulier in. U heeft zo snel mogelijk een prijsopgave in uw mailbox.  Geheel vrijblijvend natuurlijk. Heeft u een vlek op uw bank ook dan direct een mail sturen in veel gevallen hebben wij de juiste oplossing voor u.