Kantoormeubilair

Kantoormeubilair wordt doorgaans zeer intensief gebruikt. Werknemers hebben namelijk niet altijd het gevoel dat ze ‘zuinig’ moeten zijn op het kantoormeubilair. Als het kapot is koopt de baas wel weer nieuw meubilair. Koffie, etensresten, kauwgom, make-up en stiften kunnen lelijke vlekken maken op het kantoormeubilair. De vervanging van kantoormeubilair kan dan ook behoorlijk in de papieren lopen.

Vervangen versus reinigen

Vervangen van bureaustoelen is makkelijk en snel. Maar ook duur en onlogisch. Gooit u uw kleren weg als u ze een keer gedragen heeft? Waarschijnlijk wast u ze en draagt ze opnieuw. Het reinigen van kantoor meubilair is daarom altijd een voordelige keuze. En kantoormeubilair kan ook prima op locatie worden gereinigd. Wij hebben verscheidene reinigingsmethoden die direct resultaat geven en nauwelijks oponthoud veroorzaken voor uw bedrijfsvoering.

Grote beurt

Naast het reinigen van losse kantoormeubelen zoals bureaustoelen of vergaderstoelen, kunnen wij uw kantoor meubelen ook impregneren en zelfs ontgeuren. Zo bent u er zeker van dat uw totale kantoor meubilair jaarlijks in topconditie verkeert. Uw medewerkers ervaren dan het hele jaar schoon en fris kantoor meubilair, waardoor de neiging tot achteloze vervuiling wordt teruggedrongen. En wat is er nou heerlijker dan te werken in een schone omgeving?

Reinigen = levensduur verlengen

Bureaustoelen zijn vaak gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit vereist speciale aandacht bij het reinigen. Een aantal van onze reinigingsmethoden is speciaal ontwikkeld voor toepassing op kantoor meubilair. Een diepte reiniging met behoud van kleur maakt uw kantoormeubilair weer als nieuw. Alleen dan tegen een fractie van de kosten door vervanging! Zo verlengt u de levensduur van uw kantoormeubilair en kunt u grote investeringen over een langere periode afschrijven. Wellicht ook een idee om uw meubels thuis te laten reinigen. Een meubelreiniging voor uw privé meubels heeft dezelfde voordelen.

Reiniging Kantoormeubilair

Kantoren en projecten

Meubelreiniging Nederland verzorgt de reiniging van uw gehele kantoorinterieur. Ook voor projecten hebben wij speciale aanbiedingen. Wanneer u kostenbewust wilt omgaan met uw zakelijk meubilair, neemt u dan gerust eens contact op met een van onze deskundige medewerkers. We helpen u graag de status van uw kantoor of project te verhogen door reiniging van het aanwezige kantoor meubilair

Meer informatie