Meubelreiniging

Meubelreiniging vergt een professionele aanpak. Veel meubelstoffering heeft een speciale behandeling ondergaan of is op een delicate manier geverfd. Niet alle schoonmaakmiddelen zijn daarom geschikt voor meubelreiniging. Meubelreiniging zonder kennis van zaken is dus een risicovolle klus.

Een bank reinigen vereist ook de nodige kennis over gebruikte stoffeermaterialen. Om te voorkomen dat de vulling kleur afgeeft aan de stoffering. Bij ons is uw bank dan ook in goede handen. Wilt u uw nieuwe bank of zojuist gereinigde bank beschermen tegen nieuw vuil? Laat dan uw bank impregneren!

Dag vlekken!

Koffie, thee, rode wijn (de schrik van elk meubelstuk), kauwgom, make-up, vet, stift, inkt, toner, limonade en ga zo nog maar even door: allemaal substanties die flinke vlekken kunnen geven. Het verwijderen ervan gaat vaak niet alleen met een beetje water en een doekje. Meubelreiniging Nederland heeft in 99% van de gevallen een passend antwoord op de meest uiteenlopende vlekken.

Meubelreiniging

Schoon is beter

Bezoek ontvangen op een vies bankstel of een klant laten plaatsnemen in een wachtruimte met bevlekte stoelen geeft natuurlijk geen goede (eerste) indruk. U kunt uiteraard  een nieuw bankstel kopen, of alle bureaustoelen in uw kantoor vervangen. Maar het kan simpeler en vooral: goedkoper! Wilt u ook liever een deskundige meubelreiniging in plaats van hoge vervangingskosten? Neem dan vandaag nog contact met ons op, en laat u adviseren!

Professionele meubelreiniging

Doordat Meubelreiniging Nederland zeer nauw samenwerkt met de grootste leveranciers van professionele reinigingsmiddelen, worden wij ook constant op de hoogte gehouden van de nieuwste inzichten en behandelmethoden op het gebied van meubelreiniging. En daar profiteert u van. De meest innovatieve reinigingsmethoden passen wij toe op al uw meubilair. Of dat nu een antieke fauteuil is, een hoekbank, een poef of een heel bankstel: voor professionele meubelreiniging bent u bij ons aan het juiste adres!

Specialist in reinigen van leder en stof

Wij zijn één van de weinige bedrijven die naast het reinigen van stoffen banken zich gespecialiseerd hebben in het reinigen van leder.

Lederen bankstellen worden vaak verkocht in een lichte kleur leder. Onder het mom van “neem gerust een lichte kleur; want het reinigen is makkelijk zelf te doen”. Alleen na een jaar begint er toch een blauwe of gele waas van vuil op uw bank te komen. Ondanks dat u zelf uw bank regelmatig schoonmaakt is het onmogelijk om uw bankstel weer echt schoon te krijgen.

Wij reinigen uw leren bank met een professioneel reinigingsmiddel en een speciaal ontwikkelde reinigingsmachine voor leder. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven die gebruik maken van een doekje met een standaard reinigingsmiddel en uw bank daarna invetten, wat u natuurlijk net zo goed zelf kunt doen.

Laat u uw dure leren bank reinigen door ons dan weet u zeker dat uw bank weer stralend schoon wordt. Bij ons krijgt u kwaliteit voor uw geld.<

Ook zakelijk

Niet alleen thuis kunt u vertrouwen op onze deskundige aanpak. Ook voor de zakelijke markt voeren wij meubelreiniging uit. Een vervuilde bureaustoel, een bevlekte bank in de ontvangstruimte of een zithoek voor het personeel reinigen wij graag voor u. Lees hier meer over onze zakelijke dienstverlening.