Impregneren

Impregneren is een preventieve behandelmethode voor meubels. Door de meubelstof te beschermen, ontstaat er een onzichtbaar laagje op de meubelstof. Dit laagje is ook niet te voelen of te ruiken. Maar na het impregneren van uw meubelstuk merkt u wel dat vlekken makkelijker worden afgestoten. Impregneren is zeker aan te raden bij nieuwe zitmeubels of pas gereinigde meubels..

Tegen vuil en vlekken

Niet alleen vlekken krijgen minder grip op uw kostbare meubels. Ook vuil wordt na het impregneren gewoon afgestoten. Door de beschermende laag gaan uw meubels langer mee. Nieuwe meubels zijn vaak van de fabriek af standaard geïmpregneerd. Wij beschermen zowel nieuwe als bestaande meubels..

Regenjas

Het impregneren van meubels is te vergelijken met een regenjas die u beschermt tegen nat worden. Zo worden meubels met impregneren beschermd tegen allerlei ongelukjes van buitenaf. De speciale moleculaire structuur van het impregneermiddel zorgt ervoor dat vuil zich minder goed kan hechten aan de stofvezels. Na het impregneren zult u merken dat bijvoorbeeld gemorst drinken (afhankelijk van de stof)  langer op de stof blijft liggen zonder direct in de vezels te trekken. Dit geeft u even de tijd om de vloeistof op te deppen met een doekje. Ideaal om na een meubelreiniging toe te passen. Maar ook voor nieuwe meubels.

Mogelijkheden te over

Een impregneermiddel kan worden toegepast worden op alle materialen van stof of leder. Niet alleen een bankstel, een fauteuil of een stoel kan met impregneren beschermd worden. Ook een matras kan op deze manier een langer leven krijgen. Want doordat vuil en vlekken de stof minder kunnen aantasten, verlengt u automatisch de levensduur van ieder behandeld oppervlak.

Impregneren

Vlekken vóór zijn

Natuurlijk kunt u iedere vlek laten reinigen en uw meubels af en toe een grondige beurt geven. Maar een beschermlaag behoedt u juist voor extra reinigings- of vervangingskosten. Wilt u liever achter de feiten aanlopen of gaat u vuil en vlekken vooraf bestrijden, nog voor ze schade aanrichten? Een impregneermiddel aanbrengen is de oplossing en Meubelreiniging Neder-
land helpt u daar graag mee. Neem daar-
om vandaag nog contact met ons op. Uw meubels verdienen het!

Meer informatie