Matrasreiniging

Het reinigen van een matras is lastig om zelf te doen. Daarom doen de meeste mensen het eigenlijk ook nooit. Door regelmatig uw matras te reinigen, voorkomt u allergie door de uitwerpselen van huisstofmijt. En u slaapt een stuk aangenamer zonder die miljoenen microscopische beestjes in uw matras. Matrasreiniging is hygiënisch en het voorkomt vroegtijdige slijtage.

Gebruik geen stofzuiger!

De huisstofmijt nestelt zich bij voorkeur in uw matras. Het is er warm en vochtig: de ideale omstandigheden voor de huisstofmijt om zich voort te planten. Zonder matrasreiniging kunnen de uitwerpselen van dit diertje allergische reacties veroorzaken. Wanneer u de stofzuiger gebruikt op uw matras, zuigt u de huisstofmijt naar de oppervlakte. Maar vervolgens blijft de mijt onder de tijk steken. Hierdoor maakt u het probleem van huisstofmijt alleen maar groter. Matrasreiniging moet daarom veel grondiger gebeuren.

Regelmaat en weldaad

Met onze professionele methode van matrasreiniging behandelen wij allerei soorten matrassen. U kunt daarbij denken aan een boxspring of een latex matras. Deze reinigen wij grondig voor u. Matrasreiniging kan eigenlijk alleen succesvol gedaan worden met speciale apparatuur. Apparatuur die veilig is voor uw matras. Het ligcomfort wordt hierdoor behouden zodat u weer van een weldadige nachtrust kunt genieten.

Gewoon bij u thuis

Belangrijk voor u om te weten is dat het reinigen van matrassen gewoon bij u thuis kan plaatsvinden. Onze compacte apparatuur is gemakkelijk bij u mee naar binnen te nemen. Ter plekke reinigen onze deskundige medewerkers uw matras en dezelfde avond kunt u deze weer gebruiken.

Matrasreiniging

Hygiene

Matrassen passen niet in de wasmachine. Het reinigen van een matras is echter wel essentieel! Het aantal mensen dat kampt met een astmatische aandoening, huidproblemen of allergische reacties neemt jaarlijks toe.

Symptomen hiervan zijn: eczeem, jeukende huid, verstopte neus, tranende ogen, hoesten, snurken, voorhoofdsholteontstekingen en gevoelige longen. Herkent u dit, of is uw matras het afgelopen jaar niet gereinigd? Vul dan snel het contactformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op voor een afspraak!

Meer informatie