Ontgeuren

De specialisten van Meubelreiniging Nederland ontgeuren met een specifieke, innovatieve methode, zodat de nare geurtjes geneutraliseerd worden. Door oude meubels te ontgeuren, ruiken deze na de behandeling weer fris en schoon. Vaak is ontgeuren de enige mogelijkheid om een meubelstuk nog te kunnen gebruiken.

Sproeit uw kater tegen uw bank? Katten-urinemelk die gemorst wordt op de bank of de bureaustoel, geur door veel roken die in de meubelstof zit of gewoon ouderdom van het meubel kunnen uw meubels – en daardoor uw hele kamer – een nare geur geven. Gelukkig kunnen we u helpen met dit vervelende probleem.

Innovatieve geurbestrijding

Meubelreiniging Nederland past twee zeer innovatieve behandelmethoden toe bij het ontgeuren: namelijk ozon en enzymen. Ozon is een onvast gas met desinfecterende eigenschappen. Wanneer ozon in contact komt met substanties die de oorzaak zijn van nare geuren, vindt er een reactie plaats die ervoor zorgt dat de verontreiniging geneutraliseerd wordt. Er is hier dus sprake van écht de geur wegnemen, niet van maskeren! En het mooiste is: na de behandeling verandert het ozongas in zuurstof.

Enzymen aan het werk

De geur wegnemen kan ook nog met enzymen worden gedaan. Deze grondige methode pakt net als het ontgeuren met ozon, de bron aan van de stank. Speciale enzymen breken de geurmoleculen in uw meubels af. De geurmoleculen zijn de deeltjes die u ruikt. Binnen enkele dagen is de vieze geur nagenoeg verdwenen. Met als resultaat dat uw meubel na het ontgeuren weer heerlijk fris ruikt en een schone indruk achter laat.

Ontgeuren meubels

Ontgeuren: blijvend effect!

Het effect van onze bontgeur methodes zijn blijvend, uiteraard zolang er geen nieuwe verontreinigingen plaats vinden. Deze natuurlijke ontgeuringsmethoden zijn niet belastend voor het milieu en dragen bij aan een hygiënisch woonklimaat. Dus als u een minder fris ruikend meubelstuk heeft waar u zich aan ergert, neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen dan dat uw meubels weer heerlijk fris en schoon ruiken!

Vraag meer informatie