Badkamer schoonmaken is een must!

Badkamer schoonmaken

Badkamer schoonmakenEr zijn klusjes in huis die niet de leukste zijn om te doen, maar die bijna dagelijks terugkeren. Daar hoort de badkamer schoonmaken en opruimen zeker bij. Het is natuurlijk allemaal heel herkenbaar want u vindt er zeep- en shampoo-resten, haren, handdoeken, washandjes etc. Bij de één zal dat meer zijn dan bij de ander en het heeft uiteraard ook te maken met de samenstelling van het huishouden en het gezin.

Reinigen – grondig en radicaal!

Hygiëne is ook in uw badkamer van groot belang. Niet alleen de wasbak, de tegels en het eventuele toilet moeten zeer regelmatig een grondige schoonmaakbeurt ondergaan, maar natuurlijk ook uw badkamermeubels. Het schoonmaken kan bijvoorbeeld door deze af te nemen met een vochtige doek om vervolgens daarna weer af te drogen. Maar u kunt ook een speciaal schoonmaakmiddel gebruiken. Let daarbij wel op dat het middel niet agressief is, want anders brengt u schade aan en dat zou toch heel erg vervelend zijn.

Multi cleanerEen uitermate goed schoonmaakmiddel is Multiclean. Dit middel is een onmisbaar product voor uw badkamer omdat het reinigt zoals u dat ervan mag verwachten: grondig en radicaal!

Ventileren is erg belangrijk

De badkamer schoonmaken moet een eigenlijke en fijn werkje zijn. Het is een plek waar u graag komt dus zie het niet als een noodzakelijk kwaad. Integendeel, want als deze er spic en span uitziet, kunt u niet anders dan een tevreden mens zijn.

WastafelMaar wat als er schimmel ontstaat? De ruimte is nu eenmaal vochtig dus het schimmelspook ligt al snel op de loer. Niet alleen de badkamer schoonmaken helpt om schimmelvorming te voorkomen. Ook goed ventileren is daarbij erg belangrijk. Zorg dus altijd voor ventilatie om de vochtuitslag tegen te gaan. Zet een raam of deur open of gebruik, indien aanwezig, de ingebouwde, elektrische ventilator. Tip: laat de deur niet open, want dat zorgt voor verspreiding van het vocht en dat is nergens voor nodig en voegt daarom niets toe.

De loodgieter weet raad

Als er ondanks uw zorgvuldig reinigen toch veel vocht in de badkamer aanwezig blijft, denkt u dan eens aan een loodgieter. Die weet over het algemeen goed aan te wijzen waar het vocht ontstaat en is in staat het probleem op te lossen.

Vragen of opmerkingen?

Nog vragen of opmerkingen? Stel ze gerust via onze contactpagina of laat hieronder een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *