Hoogglans: hoe glanzender, hoe mooier

hoogglans

Het hebben van hoogglans meubelen (maar ook van een hoogglans keuken), levert vaak een trotse eigenaar op. Het ziet er spic en span uit en hoe glimmender hoe fraaier. Maar hoogglans kan ook een ware plaag worden. Stel u voor dat de glans dof worden, of dat er vlekken zichtbaar zijn. Dat is een doorn in het oog en daar wilt u natuurlijk snel van af.

Het voordeel van hoogglans

hoogglansHoogglans heeft een groot voordeel: het is makkelijk schoon te maken. Het moet dan wel op een juiste manier gebeuren anders krijgt u last van strepen.

Het oppervlak van hoogglans is gesloten en daardoor kan er amper vuil intrekken. Wanneer er toch vuil is, kan het snel en gemakkelijk verwijderd worden. Het is zo eenvoudig dat u zich daarvoor niet eens in het zweet hoeft te werken.

Het reinigen van hoogglans meubelen

Omdat hoogglans simpel te reinigen is en een middel als Shine & Fix wonderen kan verrichten is drie keer per jaar schoonmaken voldoende.

Schoonmaakmiddel Shine & Fix

Shine & fixShine & Fix is een polish die u kunt gebruiken voor hoogglans meubelen. Het product is niet duur, is effectief en laat zelfs kleine krasjes verdwijnen.

Specialisten en verkopers van keukens gebruiken het maar al te graag en dat kunt u ook. Uw meubelen komen weer helemaal tot hun recht!

Hoe gebruikt u Shine & Fix?

Shine & Fix is heel makkelijk in gebruik. Breng het aan op een zachte, katoenen doek en pak het vuil aan door ronddraaiende bewegingen te maken. Eerst lijkt het erop dat u niet goed bezig bent, want er ontstaat een dofheid. Niet schrikken, want dat is van tijdelijke aard.

Laat de polish even haar werk doen (laten drogen) en maak daarna dezelfde, ronddraaiende bewegingen. Uw ogen worden groter en er verschijnt een glimlach om de mond: een streeploos en vooral glanzend oppervlak is het resultaat. ‘Lekker shinen…’, wordt dat ook wel genoemd. Precies wat u voor ogen had. Precies wat u wilde.

Tip

Een welkome tip voor uw hoogglans meubelen: gebruik geen microvezeldoek bij het stoffen. Deze maakt uw meubels juist statisch zijn en er komt daardoor maar geen einde aan de stof op uw meubels. Daar zit u toch niet op te wachten?!

U bent uw eigen specialist

hoogglans keukenMet de Shine & Fix maakt u uw meubelen weer schoon en glanzend. Komt u er toch niet helemaal uit of heeft u aanvullende vragen? Wij kunnen u verder helpen! Neem gerust contact op via ons contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *