Kussens reinigen | Zelf aan de slag? Of uit handen geven?

Kussens reinigen

Er is bijna niets vervelender dan het hebben van vieze vlekken en plekken op de kussens van uw bank of stoel. Ze vallen altijd op (“het oogt valt er meteen op”) en geven direct een slordige en soms zelfs smerige indruk. Laten we er geen doekjes omwinden: het liefst heeft u dat uw meubelen er brandschoon en fris uitzien. Dat betekent dus: kussens reinigen.

Alle kussens – van boot tot caravan, van tuin tot de woning

Kussens reinigenHet zou simpel zijn de kussens te reinigen door ze in de wasmachine te doen. Maar vergeet die gedachte maar, want dat gaat hem niet worden. Het kan niet en werkt niet.

Mocht u toch zelf tot de schoonmaakactie willen overgaan, gebruik dan in ieder geval de daarvoor bestemde middelen, zoals Cleantex en Refresher. Deze middelen werken in op de eventueel aanwezige vieze geurtjes voor bijvoorbeeld sierkussens, tuinkussens, bootkussens of caranvankussensn.

Echt schoon door de specialist

Als u van echt schoon houdt, moet u het overlaten aan de professionals, de echte specialisten. Die werken dagelijks aan het schoonmaken van datgene wat we zo graag schoon willen zien. Als u hun ambachtelijke werk laat doen, heeft u absoluut schone kussens. Bij het reinigen van kussens worden de allerbeste en modernste machines gebruikt. En altijd fijn om te weten dat er alleen milieuvriendelijke en verantwoorde producten worden gebruikt.

De verschillende methodes van kussens reinigen

Blauwe kussensOmdat elk kussen zijn of haar eigen ‘identiteit’ heeft, worden er diverse methodes gehanteerd. Zo is er de koolzuur-, de foammethode, de dieptereinigings- de vapor en de stoommethode. Duizelt het al bij u? U leest en begrijpt het dus wel: elk kussen vraagt om een eigen behandeling die nodig is om effectief, zonder beschadiging of nadelige gevolgenen gereinigd te worden.

Niet duur

Maak het uzelf niet moeilijk. Roep er een specialist bij. Het reinigen van kussens behoeft niet duur te zijn. Bij ons kan het al vanaf €99,00!

Gewoon bij u thuis!

Kussens reinigenDe vakmensen onder de schoonmakers vindt u bij Meubelreiniging-Nederland.nl. Netjes, vriendelijk en met de juiste middelen en werkwijze wordt het vuil uit uw kussens gehaald. Het is bijna toveren! En wilt u niet met de (vuile) kussens de straat over, geen probleem hoor. Dat hoeft ook helemaal niet! De specialisten van Meubelreiniging-Nederland.nl komen gewoon bij u thuis! Aan huis reinigen ze uw kussens. Makkelijker kunt u het toch niet hebben?! Dat is een service die een pluim verdient.

Aarzel niet. Neem contact op met ons en zet de boel in gang. U zult er beslist geen spijt van hebben.

2 gedachten aan “Kussens reinigen | Zelf aan de slag? Of uit handen geven?”

  1. Wij zoeken iemand die 1 kussen kan reinigen van een fauteuil. Het kussen is een los element
    Graag jullie advies ,

    Mvg
    Nicole Jongman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *