Weg met die vieze geur in huis! Laat die rooklucht verwijderen!

rooklucht verwijderen

rooklucht verwijderenWilt u liever ook de rooklucht verwijderen uit u meubels? Dan is dit een blog voor u! Rooklucht zit vaak diep geworteld in uw meubelen. De tabaksrook ruikt u misschien inmiddels zelf wat minder omdat u er dagelijks in leeft en beweegt, maar toch komt de vieze lucht ook bij uzelf regelmatig om de hoek kijken. Laat staan wat anderen ruiken en ervan vinden.

Als er binnen inmiddels niet meer gerookt wordt, blijft de lucht helaas en over het algemeen sterk aanwezig. De geur van nicotinegeur stinkt behoorlijk en is erg onaangenaam. Om fris en vooral gezond te kunnen wonen, kunt u de meubels het beste laten ontgeuren.

Rooklucht verwijderen? Zelf doen of laten doen?

De rooklucht laten verwijderen kunt u op professionele wijze laten doen. Zelf proberen met geurkaarsjes, azijn, koffie, wierook, allerlei spuitbussen kan natuurlijk ook maar werkt vaak slechts tijdelijk en kost meer tijd en energie dan het laten doen.

Laat het goed en effectief gebeuren. U hoeft daar echt niet een actiegroep ‘HELP DE ROOKLUCHT DE DEUR UIT’ voor op te richten. Dat is helemaal niet nodig. Maar besteed het uit. Het kan, het werkt en is effectief! Meubelreiniging-Nederland weet er alles van en gaat bijna dagelijks het monster van de smerige rooklucht te lijf.

De verwijderbrigade van Meubelreiniging-Nederland vindt het nog leuk ook! Waarom? Omdat ze door hun kennis en aanpak weten dat het altijd lukt en eer van hun werk krijgen.

Hoe wordt het aangepakt?

Er zijn allerlei mogelijkheden om de meubels geurvrij te maken. De specialisten weten van wanten en bekijken wat de beste manier is. Er kan gewerkt worden met ozongas (deze neutraliseert en desinfecteert), maar er kan ook gekozen en besloten worden om bijvoorbeeld de enzymen-methode toe te passen. De enzymen pakken het probleem bij de kern aan door de geur-moleculen volledig af te breken. Dit betekent dat van de bron van de stank definitief afscheid wordt genomen.

Geen verstoppertje spelen.

woonkamerRooklucht verwijderen moet goed en effectief gebeuren. U leest hierboven dat het best een redelijk technische aanpak is, maar beide manieren zijn zeer effectief. De rooklucht verstopt zich niet, maar is gewoon helemaal verdwenen. Uw huis uit. En de gebruikte middelen zijn natuurlijk ook nog eens milieuvriendelijk, dus iedereen is gewoon heel goed bezig!

Er gaat een wereld voor u open…

Dus samenvattend: geen getob met schaaltjes azijn, kaarsen of andere lapmiddeltjes. Neen! Als het professioneel gedaan is, gaat er een wereld voor u open! Het ruikt binnen weer heerlijk fris. U bent een gelukkig mens en uw omgeving ook!

Heeft u vragen, stel ze gerust en neem contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *