Stofmijt in uw matras? Wij helpen u graag!

stofmijt

stofmijtStofmijt of huisstofmijt zijn spinachtige beestjes van ongeveer 0,3 mm. Maar hoe klein ze ook zijn, ze kunnen u flink wat last bezorgen. Als u last hebt van stofmijt in uw matras, krijgt u jeuk en slaapt u niet lekker meer. Dat zorgt voor vermoeidheid overdag. Erg vervelend, maar gelukkig vrij makkelijk op te lossen.

Stofmijt: een ongewenste gast

De stofmijt leeft het liefst in het donker en voedt zich met de huidschilfers van mensen. Dat is meteen ook de reden waarom het beestje erg graag in een matras gaat wonen. De stofmijt veroorzaakt niet alleen jeuk bij zijn gastheer, maar kan ook voor een allergische reactie zorgen. Maar liefst 5 tot 10% van de mensen is allergisch voor de uitwerpselen van de stofmijt.

Reiniging door stomen

Het is niet bepaald een gezellige gedachte dat u ’s nachts het bed deelt met miljoenen van die kleine beestjes. Reden genoeg dus om een einde te maken met die ongewenste gasten. Daarom is het aan te raden om uw matras te laten stomen, wanneer u vermoedt dat u stofmijt hebt. Door de hoge temperaturen bij de behandeling gaan de beestjes dood. Bovendien zorgt het stomen voor een grondige reiniging van uw matras, waardoor ze voor stofmijt een stuk minder aantrekkelijk wordt. Leuk meegenomen, toch?

Vapor reinigingstechniek

Voor een goed resultaat kunnen wij u de Vapor reinigingstechniek aanraden. Hierbij komt de stoom onder hoge druk op het matras en dringt er diep in door. Het vuil weekt op die manier meteen los. Bovendien beschikt de Vapor reinigingstechniek over een krachtig afzuigsysteem, dat het losgekomen vuil verwijdert. Voor een optimaal resultaat moeten het stomen en het afzuigen min of meer tegelijkertijd gebeuren.

Tevreden klant met duimen omhoog

De voordelen

Met de Vapor reinigingstechniek is uw matras binnen een uur weer droog, waardoor er geen tijd is om schimmels te ontwikkelen. Daarnaast is de techniek ook ecologisch verantwoord, want er worden geen chemische producten gebruikt. En van die vieze beestjes ben je definitief verlost.

Verlos uzelf vandaag nog van de stofmijt!

Klinkt dit verhaal u bekend in de oren? Heeft u ook wel eens jeuk ’s nachts en slaapt u niet lekker? Voelt u zich moe en futloos overdag? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Met hun hulp slaapt u morgen alweer als een roos.
Uw nachtrust is immers te belangrijk om aan het toeval over te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *