Vlekken uit bank verwijderen doet u zo!

Vlekken uit bank verwijderen doet u zo!

Het kan een ieder van ons overkomen: op een zekere dag morst u een beker sap of een kom soep over uw mooie meubel heen en dan komt de paniek. Want vieze vlekken uit bank, stoel of tapijt verwijderen is niet altijd eenvoudig. Hoe pakt u dit het beste aan? Gaat u zelf aan de slag of schakelt u de hulp in van een expert? Wij geven u graag advies.

Vlekken uit bank verwijderen – zelf aan de slag

textile-cleantexWanneer de vlekken niet te erg zijn, kunt u ze eventueel zelf proberen te verwijderen. Begin in elk geval met een grondige stofzuigbeurt. Daarna zijn er verschillende reinigingsproducten waar u mee aan de slag kunt. Cleantex verwijdert snel vlekken uit het meubel en Refresher pakt vieze geurtjes aan. Wilt u uw meubel ook beschermen tegen vuil en vlekken? Dan raden wij u de Textile Protector aan. Die zorgt ervoor dat uw bank langer schoon blijft en dat vuiligheid er minder snel intrekt.

Wanneer het niet lukt

Sommige vlekken laten zich helaas niet zo makkelijk verwijderen. Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig en af en toe lukt het gewoon niet. Dat kan te maken hebben met een onvoldoende onderhoud van de bank of tapijt. Af en toe stofzuigen of oppervlakkig schoonmaken is helaas niet voldoende. Indien u, zoals de meeste mensen, 5 jaar of langer wacht voor een grondige schoonmaak, is het vaak te laat. Daarom kunt u bij vervelende vlekken het beste een expert inschakelen. Op die manier vermijdt u een hoop ellende en loopt u niet het risico op nog meer schade door foute pogingen of producten.

Vlekken uit bank verwijderen door expert

Vlekken uit bank verwijderen doet u zo!Bij Meubelreiniging-Nederland.nl kunt u terecht voor hulp en advies. In de meeste gevallen slagen wij erin om een oplossing te bieden en alle vlekken uit bank, stoel of tapijt te verwijderen.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het schoonmaken van alle soorten meubelen, kennen onze professionals alle kneepjes van het vak. Zij maken daarvoor gebruik van dieptereiniging, de ozonmethode en de enzymenmethode. Bovendien kan de schoonmaak in veel gevallen bij u thuis gebeuren, zo hoeft u uw meubel niet hoeft te missen.

Impregneren om problemen te voorkomen

Het allerbeste is natuurlijk om te voorkomen dat u vlekken uit bank of stoel moet verwijderen. Dat kunt u doen door uw meubel te laten impregneren. Daarbij brengen wij een speciale vloeistof aan op het oppervlak, waardoor vuil zich niet direct aan de vezels gaat hechten. Op die manier kunt u het makkelijker verwijderen. Het impregneermiddel is geurloos en kunt u niet zien of voelen.

Allerbeste bescherming

Wat denkt u van een bankhoes of bankbeschermer als ultieme bescherming van uw bank. Niet elke bankhoes past op elke bank maar met een goed advies is er heel veel mogelijk. En het werkt nog beter dan impregneren. Daarnaast maakt u van een oude bank binnen een handomdraai weer een nieuwe bank.

Bent u geïnteresseerd in vlekken uit bank verwijderen of impregneren? Neem dan gerust even contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *